İYİ PARTİ ADAPAZARI TEŞKİLATI HASIRLARDA

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İYİ PARTİ ADAPAZARI TEŞKİLATI HASIRLARDA
İYİ PARTİ ADAPAZARI TEŞKİLATI HASIRLARDA
+8
Haber albümü için resme tıklayın

#SözSendeAdapazarı projesi kapsamında ilçeyi adım adım gezen İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Hasırcılar mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

SEÇİM SONUNDA YEPYENİ İKTİDARA UYANACAĞIZ

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı: "Partimizin iktidar yolculuğunda hemşehrilerimizin yanında olmaya şimdilik muhalefet olarak onların sesi olmaya devam ediyoruz. İki seneyi aşkın süredir sürdürdüğümüz ziyaretler neticesinde bugün hemşehrilerimizi ikinci hatta bazılarını üçüncüye ziyaret etme durumuna geldik. Her kademesi ile siyasetin oturduğun yerden sadece slogan atarak olmadığını, vatandaşın içinde vatandaşın sorunlarını dinleyerek, hizmet etme aracı olduğunu hatırlatan partimize, milletin ve hemşehrilerimizin teveccühü inanılmaz derece de artmıştır" dedi.

YEPYENİ İKTİDARA UYANACAĞIZ

Dokumacı: "Hasırcılar mahallemize yaptığımız gezi de yine gördük ki ekonomik sıkıntılar çığ gibi büyüyerek vatandaşlarımızın belini bükmeye devam ediyor. Ve bu ziyarette hemşehrilerimizden en çok duyduğumuz söz "Lütfen çok çalışın, bu sıkıntılardan bizi kurtarın” oldu. Bizde partimize olan bu güveni boşa çıkarmamak için tepeden tırnağa tüm teşkilatlarımız ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah bizim sahada gördüğümüz bu teveccüh, partimize olan bu teveccühü sandıklar açıldığında herkes görecek ve seçim sonunda yepyeni bir İktidara uyanacağız" diye belirtti

10 May 2022 - 13:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.