Burak Süleyman İz Bıraktı!

Sakaryaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Burak Süleyman, geride kalan sezonun ikinci yarısında iz bırakan isimlerin başında geldi.

15 MAÇ 6 GOL

Devre arası transfer döneminin sonlarında Sakaryaspor’a transfer olan ve transferi büyük yankı uyandıran Burak Süleyman, ikinci devrede adeta takımını sırtladı. 15 maçta forma şansı elde eden Burak, 6 golle dikkat çekti. Kritik maçlarda kritik dakikalarda attığı gollerle büyük beğeni toplayan ve Sakaryaspor taraftarının da en sevdiği isimler arasında yer alan başarılı isim, sergilediği performans ile takımının şampiyonluğunda büyük pay sahiplerinden birisi oldu. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Burak Süleyman, 2022-2023 sezonunda da Sakaryaspor’un en önemli kozlarından birisi olacak. (Mesut ÇAYIR)

13 May 2022 - 19:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.