Pamukova Avrupa Şampiyonu

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz: "Milli sporcularımız wushu tao kategorisinde 26 altın, 20 gümüş, 8 bronz madalya kazandı

Bulgaristan'ın Burgaz Şehrinde yapılan 17 Ülkenin Katıldığı 2022 Avrupa Wushu Kungfu Şampiyonasında Milli Takım adına yarışan Pamukovalı sporcularımız 8 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 Avrupa 3'üncülüğü kazandı. Avrupa Gençler Wushu Kung Fushu Şampiyonası'nda Sakaryalı sporcular Nezaket İrem İhtiyar Adem Oskan, Eslem Sevde Dülger, Melih Uras, Mustafa Kemal Meke ve Burak Şahin Avrupa şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Organizasyonda mücadele eden bir diğer sporcumuz Muhammed Efe İhtiyar Avrupa 3’cüsü bronz madalya kazandı. Pamukova İkizler Kulübü antrenörü Naci İhtiyar, "Sakaryayı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için çok mutluyuz. Bu mutluluğu bize yaşatan tüm sporcularımıza çok teşekkür ederim." dedi.

19 May 2022 - 16:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.