E-BELEDİYE SİSTEMİNDE YENİ DÖNEM

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Personeli, İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen e-Belediye Bilgi Sistemi Projesi kapsamında verilen eğitimleri tamamladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak geliştirilen ve belediyelerin tek veri tabanında ortak bir alt yapıda çalışmasını hedefleyen e-Belediye Bilgi sistemi projesi kapsamındaki eğitimler devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Koordinatörleri tarafından verilen eğitimler, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye personellerinin katılımıyla tamamlandı. Sağlayacağı tasarruf açısından Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yer alan sistem, belediyelerin elektronik ortamda vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı bir hizmet sunmasını hedefliyor. Toplamda 63 modülden oluşan sistem, dijital dönüşümün yerel ayağı olarak nitelendiriliyor. Mesut ÇAYIR

22 Haz 2022 - 14:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.