BAŞKAN KELEŞ'TEN BİZE KATILIN ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, iktidarın uyguladığı politikaları eleştirmek adına CHP Sakarya İl Başkanlığı binasına C...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, iktidarın uyguladığı politikaları eleştirmek adına CHP Sakarya İl Başkanlığı binasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da görselinin bulunduğu "Bize Katılın" yazılı pankart astı.

CHP iktidarında tüm Türkiye'nin yüzünün güleceğini belirten Başkan Keleş;" İktidarın uyguladığı ya da uygulayamadığı politikalar sebebiyle Türkiye günbegün iflasın eşiğine sürüklendi. İktidar, ülkeyi kalkındırmak bir yana dursun hâlâ rant peşinde koşarak, yancıları zengin etme derdine düştü. AKP'li belediyeler de liyakatsizliği devam ediyor. Serdivan Belediyesi de onca uyarmamıza rağmen rant peşinde koşarak imara yasak olan alanı imara açıyor. Hiç hicap duymadan hatasına da devam ediyor. Çünkü belediyelerin de, iktidarın da dertleri halk değil. Tek dertleri kendileri. Bu yüzden vatandaş perişan, bu yüzden sokakta aç çok, bu yüzden insanlar çöpten ekmek topluyor, bu yüzden tarım yok oluyor, hayvancılık bitiyor, işsiz çoğalıyor, adalet yok oluyor, eğitim elden gidiyor, insanlar kutuplaşıyor.

"CHP İLE TÜRKİYE PARMAKLA GÖSTERİLECEK"

Ben halkımıza sesleniyorum. Pankartta da dediğimiz gibi. Halk için, hukuk için, ekonomi için, eğitim için, tarım için, hayvancılık için, işsizlik, sosyal hayat, adalet, liyakat,sadakat, özveri için bize katılın. Bizler eminiz ki CHP iktidarında Türkiye muasır seviyelere çıkacak. Parmakla gösterilen ülkelerden biri de Türkiye olacak. İşin ehli kadrolarımızla ülkemiz yeniden refaha kavuşacak. Emeklinin de, öğrencinin de, asgari ücretlinin de, memurun da, işsizin de, çiftçinin de, üreticinin de yüzü bizlerle gülecek" şeklinde konuştu. Saim İŞÇİ

23 Haz 2022 - 14:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.