SUBÜ'DE REKTÖRLÜK ATAMA SÜRECİ BAŞLADI

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi rektörlük atama süreci başladı. SUBÜ ile birlikte 14 üniversitenin de rektörlük aday başvuruları 12 Ağustos'a kadar devam edecek.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı Sakarya Üniversitesinin ardında, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi rektörlük sürecinin başladığını duyurdu. SUBÜ Rektörlüğünü kurulduğu ilk günden itibaren Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık yürütüyordu. YÖK internet sitesinde, SUBÜ ile ilgili 14 üniversite için rektörlük sürecinin başlatıldığını duyurdu.

03 Ağu 2022 - 16:13 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.