FERİZLİ BELEDİYESİ'NE TRAKTÖR HİBE EDİLDİ

Ferizli’ye hizmet ve katkılarıyla adından sıkça söz ettiren Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’nun özel girişimleri sonucu, belediye araç filosuna bir yenisini daha ekledi.

FERİZLİ BELEDİYESİ'NE TRAKTÖR HİBE EDİLDİ
FERİZLİ BELEDİYESİ'NE TRAKTÖR HİBE EDİLDİ
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sanko Holding – Başak Traktör tarafından hibe edilen traktörün teslimi belediye hizmet binası önünde gerçekleştirildi. Gurur ve mutluluğunu kamuoyuyla paylaşan Başkan Gündoğdu, şöför koltuğuna oturarak ilçe merkezinde tur gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ferizli Belediyesi’ne hibe edilen vakumlu yol süpürge aracı ile birlikte 17. hibe araç, belediye filosuna kazandırılmış oldu.

Yeni aracın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Gündoğdu “Belediye araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Hibe yoluyla birçok önemli aracı filomuza kazandırdık. Bugün belediyemize kazandırdığımız traktör ile her alanda kullanılabilecek ve ihtiyacımız olan bir araçtı. Amacımız Ferizli Belediyesi'ni dışa bağımlı tutmadan kendi öz kaynaklarıyla her türlü işi yapabilmesi. Çok şükür göreve geldiğimiz günden bu güne toplamda 17. Kazandırdık. İhtiyaç duyulan ekipmanları müdürlüklerimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. Murat UYGUN

05 Ağu 2022 - 14:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.