BARAN’DAN BAŞKAN ALTUĞ’A ZİYARET

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nu ağırladı.

BARAN’DAN BAŞKAN ALTUĞ’A ZİYARET
BARAN’DAN BAŞKAN ALTUĞ’A ZİYARET
+3
Haber albümü için resme tıklayın

SATSO Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarete Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Temel Aktay ve Halil İbrahim Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Çetinkaya ve Ali Yıldız, ATO İDEA Genel Müdürü Gaye Yardımcı ve İDEA temsilcileri iştirak ettiler. ATO Başkanı Gürsel Baran SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ’a taziyelerini iletti.

ATO Başkanı Baran, Sakarya’nın gelişimini takip ettiklerini ve Ankaralı yatırımcıların da ilgi odağında olduğunu, yeni yeşil sanayi yatırımlarının şehri geliştirdiğini belirterek özellikle tarım ve endüstrinin paralel olarak gelişmesinin Sakarya’yı daha da ön plana çıkardığını ifade etti. SATSO Başkanı Altuğ’a misafirperverliği için teşekkür etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ise ATO Başkanı ve heyetine nazik ziyaretleri ile başsağlığı dilekleri için teşekkür etti. Sakarya’nın bölgenin en hızlı yükselişte olan illerinden biri olduğuna, OSB ve küçük sanayi sitesi, nitelikli eğitim ve istihdam gibi birçok konuda SATSO öncülüğünde ciddi çalışmalar yapıldığını belirtti. ATO Heyetini SATSO’da ve Sakarya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını da ekledi. Ziyaretin sonunda her iki başkan da karşılıklı hediye takdiminde bulundular.

05 Ağu 2022 - 15:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.