AŞURE FARKLI TATLARI BARINDIRAN AYRI BİR LEZZET

Ferizli Belediyesi, Muharrem Ayı dolasıyla geleneksel hale getirdiği Aşure Etkinliğini, Ferizli İlçe Semt Pazarı girişinde gerçekleştirdi. Belediye tarafından hazırlanan kazan kazan aşureler, Cumhur İttifakı tarafından vatandaşlara ve esnaflara ikram edil

AŞURE FARKLI TATLARI BARINDIRAN AYRI BİR LEZZET
AŞURE FARKLI TATLARI BARINDIRAN AYRI BİR LEZZET
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Aşure kazanının önünde oluşan kuyruklar ile Muharrem ayının bereketi paylaşıldı. Muharrem ayı nedeniyle organize edilen etkinlikte Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, vatandaşlara hem aşure ikram etti hem de sohbet etti. Başkan Gündoğdu, aşurenin toplumsal geleneklerimizden biri olduğunu ve Muharrem ayının birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirterek hayırlar getirmesini diledi.

BEREKETİN PAYLAŞIMI

Bereketin ve paylaşmanın simgesi olan “Aşure Günü”nün milletimiz ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Gündoğdu, ”Cumhur ittifakı olarak Muharrem ayı dolayısıyla hemşehrilerimize aşure ikramında bulunduk. Aşure, tüm farklılıkların bir araya gelerek ayrı bir güzelliği, ayrı bir lezzeti ortaya çıkardığı mesajını vermektedir. Bizler de aşuredeki o birlik, dayanışma ve paylaşmanın lezzetini hemşehrilerimizle beraber yaşadık. Bu vesileyle Muharrem ayının tüm dünyaya bolluk ve bereketin yanında barış ve kardeşlikte getirmesini diliyorum. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz etkinlik için emeği geçenlere ve katılım sağlayan herkese, özellikle kıymetli Ak Parti İlçe Başkanımız Muhsin Zurnacı ve kıymetli MHP İlçe Başkanımız Veysel Dikbaş’a çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimize kast etmek isteyenlere, aramıza nifak tohumu saçmak isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermesin“ ifadelerini kullandı. Murat UYGUN

09 Ağu 2022 - 14:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.