Toçoğlu müjdeyi verdi

Karapürçek’te incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek - Mecidiye arası ulaşımda önemli bir yeri olan Uludere Köprüsü’nün genişletilerek yeniden inşa edileceğini müjdeledi.

Karapürçek Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz Haziran ayında bölgede büyük bir sel yaşandı. Selden zarar gören gurup yolları ve içmesuyu şebekelerini tamamen elden geçireceğimizi ifade etmiş, gereken ne varsa bir an önce hayata geçirileceğini belirtmiştik. Hamdolsun sel bölgelerinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İçeme suyu isale hatları ve şebekelerden kaynaklı su kesintilerine hızlı çözümler ürettik. Arızalanan ve hasar gören hatlarımızı da onararak bölgenin birincil ihtiyacı olan suyu kesintisiz vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bölgede çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah Mecidiye için önemli bir ulaşım alternatifi olan ve selden zarar gören Uludere Köprüsü’nü de genişleterek yeniden inşa edeceğiz” diye konuştu.

SICAK ASFALT

İnceleme gezisi kapsamında Karapürçek Kanlıçay Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Toçoğlu, dere yatağında bulunan yerleşim yerlerinin olası bir taşkında zarar görmemesi için önlem almaya devam edeceklerinin altını çizdi. Toçoğlu, “Yaşanan sel taşkınlarında büyük zarar gören bölgelerimizden biri de Kanlıçay Mahallemizdi. Bölgede içmesuyu şebekelerinin yenilenmesinin yanı sıra, entegre bir altyapı için önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Ayrıca Kanlıçay Mahallesi iyileştirme projemiz kapsamında bölgemizi sıcak asfalt ile buluşturacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet sınırlarımızın genişlemesi ile birlikte tüm ilçelerimizde altyapı ve üstyapıda önemli hizmetler hayata geçirdik. Olası afetlerde yaşanacak zararları asgari seviyelere indirmek en büyük önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu kararlılıkla tüm şehrimize hizmet götürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

15 Eyl 2014 - 17:36 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.