Serdivan fena esti

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 10.Gruptaki ikinci maçını dün kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor ile oynayan Serdivanspor, Burak, Bünyamin Özmert ve Necmi Onur’un golleriyle 3-0 yenerek, lige ilk galibiyetini aldı.

Başkan Toçoğlu da izledi

Serdivan stadında oynanan maça her iki takımın taraftarı da büyük ilgi gösterdi. Maçı izleyenler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın da yer aldı. Konuk takım ilk 10 dakikada iki bariz gol pozisyonu buldu ama ikisini de dışarı attı. Maç burada kırıldı. 7 ile 15.dakikaya kadar Serdivanspor gol aramaya başladı ve bunu da başardı. Önce Burak, ardından Bünyamin takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. 2.yarıda da karşılıklı ataklar vardı. Düzcespor’dan Murat, Okan ve Ümit, Serdivanspor’dan da Necmi Onur ve Gökhan Çekiç yüzde yüzlük golleri dışarı attı. Serdivanspor bu galibiyet ile son sıralardan averajla 3.sıraya yükseldi. Serdivanspor kalecisi Semih, maçın yıldızı oldu. Öte yandan yedek kulübesinde sürekli taktikler veren(!9 Serdivanspor yöneticisi İsmet Yaşa, hakem tarafından oyun alanı dışına gönderildi(Hasan Gökdemir)

Stat: Serdivan Hüseyin Ersin

Hakemler: Kenan Yavuz Hızal**** Yılmaz Kayhan**** Yakup Akbaşoğlu****

Serdivanspor: Semih**** Bünyamin Özmert*** Semih topçuoğlu*** Ertuğrul*** Enes*** Fatih** (Dk.68 Muhammet*) Kürşat* (Dk.79 Bünyamin Akyıldız*) Necmi Onur** Özgür** (Dk.60 Gökhan Çekiç*) Burak**

Teknik Sorumlu: Reşat Salpat

Düzcespor: Tuğrul* Kerem* (Dk.65 Tarık*) Zihni* Umut* Serkan* Şerif* Ümit** Hüseyin* (Dk.60 Hakan*) Okan** Murat** Celal**

Teknik Sorumlu: Cenap Taner

Goller: Dk.9 Burak, Dk.16 Bünyamin Özmert, Dk.79 Necmi Onur (Serdivanspor)

22 Eyl 2014 - 12:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.