Kim bu şoför !

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü MOBESE kameralarının kayıt ettiği bir an var ki izleyen herkesi duygulandırdı. Görme engelli vatandaşı karşıdan karşıya geçiren minibüs şoförünün bulunduğu kareyi görenler 'Kim bu hayırsever şoför' sorusunu sordu.

Valilik aracılığıyla MOBESE kameralarına yansıyan ilginç anları basınla paylaşan emniyet, 'İnsanlık ölmemiş' dedirten bir görüntüyü kamuoyunla paylaştı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'nün kayıt ettiği görüntüler arasında yer alan o anlar da, görme engelli bir vatandaşı gören bir minibüs sürücüsü aracından iniyor.

Kim

Ticari minibüsünden inen sürücü Çark Caddesi'nin Atatürk Lisesi kısmında yolun karşısına geçmek isteyen görme engelli vatandaşa yardımcı oluyor. MOBESE kayıtlarına giren o an internet ve yerel gazetelerde yayınlanınca dün Sakarya'da herkes 'Kim bu şoför' sorusunu sordu. 'İnsanlık ölmemiş' dedirten minibüs sürücüsüne teşekkür edilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar "Bu sürücü herkese örnek olacak duyarlılık gösterdi. Belki insanlık görevini yaptı ama en azından küçük bir teşekkürü de hak etti" dedi.

At bayıldı

Diğer yandan o anlara ilginç kareler denk geldi. Paylaşılan görüntülerde MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarının yanı sıra at arabasında yakılan sobada ısınan kişiler, köpek ile farenin oyunu, trafiğe kapalı alanda gece saatlerinde otomobille el frenini çekerek aracını döndürmesi, yük taşırken yere düşen at da vardı.

Hüseyin Cumalı

22 Eki 2014 - 10:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.