Balık Festivali’ne yoğun ilgi

Sapanca Belediyesi’nin katkıları ile Sapanca Turizm Derneği ve Green Blue Restaurant’ın organize ettiği “Sapanca 1. Balık Festivali” Kırkpınar’da gerçekleşti.

Kırkpınar sahilinde öğle saatlerinde başlayan festivalde, vatandaşlara sınırsız içecek ve balık ekmek ikram edildi. Ermenek’te ki maden faciası sebebiyle eğlenceler iptal edilirken, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, bu tür etkinlikleri, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı pekiştirmesi nedeniyle çok önemsediğini söyleyerek, katılımcılara çok teşekkür etti.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Sapanca Belediyesi olarak, imkânları ölçüsünde Sivil Toplum Kuruluşlarının bu tür faaliyetlerine katkı sağlamaya özen gösterdiklerini belirten Yılmazer, vatandaşlara kendi elleri ile ekmek arası balık ekmek dağıttı. Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan’da vatandaşlarla balık ekmek kuyruğuna girerek, güzel bir örnek davranış sergiledi. Sapanca Turizm Derneği Başkanı Berrin Yılmazer, balık ekmek festivalini geleneksel hale getirmek istediklerini söyleyerek, 2. Balık Festivalini daha kapsamlı yapmak istediklerini kaydetti. Balık Festivaline, Sapanca protokol üyeleri yoğun ilgi gösterirken, Sakarya medyasının temsilcileri de festival alanına gelerek etkinliğe destek verdi. Festivale yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

01 Kas 2014 - 11:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.