Vergi daireleri tıklım tıklım!

Torba Yasa kapsamında mükelleflere borçlarının yeniden yapılandırılması için tanınan sürenin 1 Aralık'ta sona erecek olması borçlu vatandaşların vergi dairelerine akın etmesine neden oldu.

Her zamanki gibi işi son günlere bırakan binlerce kişi izdihama yol açtı. Vergi Dairesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, yeniden yapılandırma için 44 bin başvuru gerçekleştirildi. Başvurular neticesinde yaklaşık 360 milyon liralık alacak, yapılandırılarak 200 milyon liraya düştü. Gümrükönü Vergi Dairesindeki görevlileri, başvuru için sıra bekleyen mükelleflere kolonya ve şeker ikram ederek borçlu mükellefleri rahat ettirmeye çalıştı.

29 Kas 2014 - 11:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.