Her şey eğitim için

Sapanca’da eğitimde daha başarılı olunabilmesi için Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve okul müdürleri Sapanca Gülizar Restoran da verilen kahvaltıda bir araya geldi.

DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERMELİYİZ

İlçede eğitim alanında yapılması gerekenlerin konuşulduğu toplantı da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Sapanca’da kapısı herkese açık olan bir Kaymakam ve Belediye Başkanı olduğunu belirterek “Okul müdürleri olarak başarı için bizlerin daha fazla gayret göstermesi gerekiyor” dedi.

EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Yapılan toplantı da konuşma yapan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer “Eğitimci bir başkan olarak eğitime çok önem verdiğimizi her defasında dile getiriyorum. Göreve başladığım günden bugüne kadar okullarımızdan gelen talepleri yerine getirdik ve bundan sonra da öğrencilerimizin başarı elde etmesi için eğitime her türlü desteğimiz sürecek” dedi.

DAHA ÇOK MOTİVE EDİLMELİ

Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ise Sapanca için her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da çaba gösterilmesi gerektiğini belirterek, Öğretmenlerimizin öğrencileri ile sosyal ve kültürel alanda daha çok motive etmesini ve öğrencilerin ileriye dönük eğitim ve öğretim alanında çalışmalar yaparken öğretmenlerin yanında olmasını istedi.

19 Ara 2014 - 10:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.