Altında kasko dönemi başlıyor

Araç kullanıcılarını yakından ilgilendiren KASKO uygulaması şimdi de kuyumculuk sektöründe kullanılmaya başlandı.

Altın, takı ve kıymetli madenlerin e-ticaret sitelerinde satılmaya başlamasıyla yaşanan mağduriyetlerin önüne geçmek için isteğe bağlı KASKO dönemi başlatıldı. Bu sayede hem satıcı hem de müşterilerin yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçiliyor. 3 TL den başlayan fiyatlarla çalınma, kaybolma, hasar görme gibi risklere karşı tüm takılar koruma altına alınabiliyor. Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren 200 firmayı sanal ortamda buluşturan kuyumculuksepeti.com adlı sanal alışveriş sitesi, satışa sunduğu 120 binden fazla takı ve altın ürünü için Türkiye’de ilk defa KASKO uygulaması başlattı. Binlerce lira değerde takıları satanların kaybolma veya kırılma korkusuyla e ticaret sektörüne mesafeli yaklaştığına dikkat çeken Genel Müdür Arif Kılıç, “Tüketicinin satın aldığı ürün eline ulaşıncaya kadar satıcı firma güvencesinde, fakat satıcı kırılan kaybolan ürününü kargo firması karşılamıyor. Biz de kuyumculuk sektöründe bir ilke imza atarak kaskolu altın satışına başladık. Sitede satış yapan markalar da altını almak isteyen müşteri de her türlü riske karşı koruma altına alınıyor. 3 TL gibi küçük bedellerle yapılan KASKO satışlarımızda da artış sağladı. Ola ki yolda altının başına bir şey gelirse satıcı poliçesini devreye sokarak yapılan ekspertiz incelemesi ardından 8 gün içinde ürün bedelini sigorta şirketinden alabiliyor” dedi.

27 Oca 2015 - 12:18 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.