Fatih EML’ye teknoloji sınıfı

İlimizin mesleki eğitimde öğrenci potansiyeli bakımından en yoğun okullarından biri olan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, Eca Elginkan Vakfı tarafından Teknoloji Sınıfı kuruldu.

Tesisat ve İklimlendirme Atölyesi tarafından eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılacak Teknoloji Sınıfının kurulması nedeniyle bir açılış töreni düzenlendi. Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Mahmutoğlu, Vedat Tezbiten, Emar A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Güngör, Emar A.Ş. Eğitim Şefi Tamer Şeker, İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Çetin Turhan, Öğretmenler ve Öğrencilerin katıldığı törende birer konuşma yapan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Mahmutoğlu ve Okul Müdürü İrfan Karaçayır katkılarından dolayı hayırsever kuruluşa teşekkür ettiler. Emar A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Güngör ise konuşmasında Eca Elginkan Vakfı’nın 26. Teknoloji Sınıfını Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırdığını belirterek, eğitime katkılarının artarak devam edeceğini söyledi.

27 Oca 2015 - 12:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.