Bal’ın hedefi 25 bin oy

CHP Hendek İlçe Teşkilatı haftalık istişare toplantılarında partililer fikir alış verişi yaparak değerlendirmelerde bulunmaya ara vermeden devam ediyor.

İstişare toplantısında CHP Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal, daha önce dile getirdiği 20 bin oy’dan vazgeçtiğini belirterek hedefin 25 bin olduğunu dile getirdi.

CHP İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen haftalık istişare toplantısına CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak ,İlçe Yönetimi ,Kadın Kolları Başkanı Nevin Şeşen Kuru, CHP Milletvekili A. Adayı Ayhan Bal, eski ilçe başkanları ve partililer katıldı.

ELEŞTİRİLER İLERİ GÖTÜRÜR

İstişare toplantısı açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Reyhan Azak, eleştirilere açık olduklarını belirterek “ Eleştiriler bizleri daha ileri götürür. Eleştirilerin doğru olanlarını alarak uygulamaya koyacağız. Teşkilat olarak daha ileri gitmek için gerekli çalışmalarımızı yapacağız “ dedi.

BAL 25 BİN NEDEN OLMASIN

CHP Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal’da kısa bir değerlendirme yaparak daha önce iddia ettiği 20 bin oy hedefini daha da ileri taşıyarak 25 bin neden olmasın. İnanıyoruz ve hep birlikte bunu başaracak güce sahibiz. Cumhuriyet tarihinin en köklü partisi olan CHP’nin bunu her zaman başaracak gücü vardır. Bunun içinde hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Mehmet KAVİS

25 Şub 2015 - 12:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.