Düzeni Değiştirelim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Isır, 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu söyleyerek, ‘bu düzeni değiştirelim’ çağrısı yaptı.

CHP’nin küçük esnafın kazanmasını istediğini söyleyen Isır, “Esnaflarımızı büyük markaların baskısı altında ezdirmemek üzere projeler geliştiriyoruz. Bugün küçük esnaflarımız piyasa ile rekabet edememekte ve toplumun önemli bir kesimi olan esnafımız ailesini geçindirmekte zorluk çekmektedir. Biz bunun karşısındayız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kazananların işçiler emekliler ve emekçiler olacağını her zaman dile getiriyorum. CHP herkes için siyaset yapar. Belli bir gruba yönelik politika geliştirmek CHP’nin sosyal demokrat kimliğinde yer almaz” dedi.

CHP İLE AYDINLIK BİR TÜRKİYE

7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye’de değil Sakarya’da da çok önemli olacağını belirten Isır, “Sandığa gidecek vatandaşlarımız geleceğini oylayacak sadece kendilerinin değil çocukların bile geleceğinden sorumlu olacaklardır. Geleceği karanlık bir tercihe karşı vatandaşlarımızı CHP ile aydınlık bir Türkiye ve Sakarya hayali kurmaya davet ediyorum. Gelin bu düzeni değiştirelim sosyal demokrat bir iktidar ile Türkiye’nin bu kötü gidişatını değiştirelim rakamlarla değil gerçeklerle büyüyen, bankada parası olanların değil halkın zenginleştiği bir Türkiye inşa edelim’ diye konuştu.

26 Mar 2015 - 09:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.