İstifam İstenmedi

Bakan Ayşenur İslam’ın istifasını istediği iddiasını Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru yalanladı. Doğru“söylentiler asılsız ve birlikteliğimize gölge düşürmeye yönelik bir harekettir” dedi ve ekledi “istifam istenmedi”

BÜYÜK AİLE

Bakan Ayşenur İslam’ın istifasını istediği şeklinde çıkan habere iddianın göbeğinde ki isimden yalanlama geldi. Ak Parti’nin 7 nci sıra Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru “Ne Bakanımız ne de bir başkası istifa et demedi. Böyle bir görüşmeyi kimseyle yapmadım. Çıkan haberin birlikteliğimizi bozmak, seçim öncesi bizi birbirimizi düşürmeye yönelik olduğunu düşünüyorum. Büyük bir aile olarak omuz omuza 7-0’lık sonuç için çalışacağız” dedi

OMUZ OMUZA

Bakan Ayşenur İslam yaptığı yazılı açıklamada yazılıp çizilenlerin birlikteliğe nifak sokmaya yönelik olduğuna vurgu yaparak “Sakarya'mızın yedi adayı milletimizle omuz omuza, hep beraber bu yolu tamamlayacaktır. Partimiz ve teşkilatımızla ilgili olmadık dedikodulara ve birliğimizi bozmaya yönelik iftiralara en güzel cevabı yine milletimiz ve hemşehrilerimiz verecektir. Fitne ve kumpaslara karşı dimdik omuz omuza mücadelemizi sürecek” dedi.

28 Nis 2015 - 09:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.