Bakan İslam Her Yerde

Cumhurbaşkanı ve Başbakan eşlerinin şehirde ki programlarına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ardından Söğütlü ve Ferizli’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi

KADIN ÇALIŞANLAR

Ayşenur İslam’ın ilk durağı Söğütlü OSB’de faaliyet gösteren Şenpiliç Fabrikası oldu. Fabrikada kadın çalışanlarla sohbet eden Bakan İslam, öğle yemeğine katıldı. Çalışanların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bakan İslam, hedeflerinin çalışan kadın sayısını artırmak olduğuna vurgu yaptı. İslam “Şu anda çalışan kadınların oranının yüzde 30’larda olduğunu bu sayıyı 40 seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

STK TEMSİLCİLERİ

İslam, fabrika ziyaretinin ardından Söğütlü’de STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Hükümetin 13 yıllık icraatından örnekler veren Bakan İslam “Onlar konuşur Ak Parti yapar’ diyerek muhalefete gönderme yaptı. Bakan İslam’ın Söğütlü programında gördüğü ilgi çok mutlu etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam yeni dönemle ilgili ipuçları verdiği toplantının ardından Ferizli’ye geçti.

22 May 2015 - 09:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.