Öncelik Golcülerde!

Selahattin Aydın başkanlığındaki Sakaryaspor yönetimi, bir yandan iç transfer sorununu halletmeye çalışırken, diğer yandan da dış transfer için tüm liglerdeki oyuncular ve kulüpleriyle tek tek görüşüyor.

SÜRPRİZ TRANSFERLER!

Bu sene uygulamaya sokulan Yabancı Futbolcu Statüsü nedeniyle, Süper Ligden itibaren aşağı ki liglere kadar çok şeyin değişeceğine inanan yönetim, bunun için de görüşmelerini gizli yapıyor. Yabancı futbolcu sayasının armasıyla birlikte, Süper Ligden PTT 1.Ligine, PTT 1.Liginden de 3.Lige kadar her şeyin değişeceğine inanan Sakaryaspor yönetimi, bunun için de PTT 1.Lig ve 2.Ligine taramaya başladı.

7-8 NOKTA TRANSFER

Sakaryaspor Kulübü Derneği Genel Sekreteri İsmail Yenice, bu sene ki transfer politikalarında önceliği forvet ve orta saha oyuncularına vereceklerini belirterek, “bize lazım gol atan ve attıracaklar. Onun için de 2 santrafor ile birlikte, 2 oyun kurucu almak önceliğimiz olacak. Bir de stoperde 4 oyuncumuz olmalı. Ön libero ve oyun kurucu olarak da en az birer oyuncu düşünüyoruz. En az 7-8 nokta transfer yapacağız” dedi.

03 Tem 2015 - 09:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.