Hendek’te Kardeşlik İftarı Yapıldı

Hendek Belediyesi ve AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları işbirliği ile kardeşlik iftarı düzenlendi.

"Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlenen kardeşlik iftarı programında, ilçedeki yetim ve öksüz çocuklar bir araya geldi.

Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen iftara, Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Müftü Abdurrahman Şahin, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, belediye meclis üyeleri ile yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

İftar öncesi Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, masaları tek tek gezerek misafirleri selamladı.

Birlik ve beraberliği hep birlikte yaşıyoruz

İftarda bir konuşma yapan Sakarya Milletvekili Ali İnci “ Ramazan ayında belediyemiz ve kadın kolları işbirliği ile düzenlenen programdan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza ve ailelerimize destek vermeliyiz, bu konuda en büyük görev belediye başkanımıza düşüyor. Ramazan ayı, yardımlaşmanın, sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı aydır. Birlik ve beraberliği hep birlikte yaşıyoruz “ Dedi.

Yılmak yok çalışmaya devam edeceğiz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Sizler bizler için çok özelsiniz. Sizlerin bir evi de Hendek Belediyesi olacak. Yılmak yok çalışmaya devam edeceğiz. Başarılı olmanız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Belediyemizin kapıları sizlere her zaman açıktır “ Dedi.

İftar sonrası çocuklar, Çocuk Eğlence Dünyası’nda eğlendiler.

03 Tem 2015 - 10:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.