Cafercan Sakarya’da!

Sakaryasporda dış transfer çalışmalarına başlayan Sakaryaspor, dış tranfserde Kocaeli Birlikspor’un 28 yaşındaki futbolcusu Cafearcan Aksu ile prensipte anlaştı.

PRENSİPTE “EVET” DEDİ

Geçen sene birlikte çalıştığı oyuncuyu ısrarla isteyen çiçeği burnundaki yeni teknik direktörümüz Deniz Kolgu’nun olmazsa olmazlarının başında geldiği öğrenilen Aksu ile dün her konuda anlaşıldı. Galatasaray patenti taşıyan ve uzun yıllar Sakaryaspora rakip olan aksu, hem orta saha hem de forvet oynuyor. Sol ayağını raket gibi kullanan aksu, yıllar öncesinde de Sakaryaspor ile ismi anılmıştı ancak daha cazip teklifleri değerlendirip gelmemişti. Bugüne kadar, 427 maç oynayan ve 145 gol atan tecrübeli oyuncuyla bugün imza atılması bekleniyor.

04 Tem 2015 - 10:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.