4 Saatlik Çile

Pamukova da faaliyet gösteren bir fabrikaya 190 tonluk makine parçası getiren TIR alt geçitlerden geçemeyince ilçe merkezine girdi. Dört yol mevkiinde sıkışan tır 4 saatlik uzun uğraşlarla kurtarıldı.

GEÇİTLERE SIĞMADI

Pamukova'da faaliyet gösteren bir kağıt fabrikasına Bursa Gemlik'ten 190 ton kağıt kurutma makinesi getiren 80 tekerli 16 LG .. plakalı TIR, 5 metre yüksekliğindeki makine ile Mekece Ciciler mevkiinde bulunan alt geçitten geçemeyince polis eskortları ile D-650 karayolunda ters şeritten Pamukova İlçe Merkezine geldi.

MANEVRA YAPARKEN

Pamukova İlçe Merkezinde bulunan alt geçit den geçemeyen TIR İlçe Merkezi dört yol mevkiinde normal şeridine girmek için manevra yaparken sıkıştı. Üstünde 190 tonluk makine parçası bulunan TIR yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucu kurtarılırken, dört yol mevkiinde bulunan aydınlatma direkleri, trafik işaret ve levhaları söküldü.

4 SAAT SÜRDÜ

Bursa dan gelen başka bir çekici ile kurtarılan TIR Pamukova ilçe merkezine giriş yolunun 4 saat trafiğe kapalı kalmasına sebep olurken, İlçeye araçların girişi trafik ekiplerince Dört Yol camii yanından verildi. Çekici yardımıyla kurtarılan vinç fabrikaya giderken trafik normale döndü.

27 Tem 2015 - 09:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.