Hacımercan yenmeye çıkıyor!

Süper Amatör Futbol Ligi A Grubunda ilk iki haftayı boş geçen Hacımercanspor, bugünkü Söğütlüspor maçından 3 puan bekliyor.

RAKİBİMİZDEN KORKMUYORUZ

Sapanca temsilcisi Hacımercansporda kulüp başkanı Metin Mercan, ilk iki haftayı şanssız bir şekilde iki mağlubiyetle geçirdiklerini ama futbolun karşılığının bu olmadığını söyledi. Bugünkü Söğütlüspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Mercan, “Yıllar sonra çıktığımız Süper amatör Liginden hemen düşmek istemiyoruz. Bunun için de rakip sahada oynayacağımız bu maçta, rakibimizden korkmadan 3 puan için oynayacağız. 3 puan bizim olacak” diye konuştu.

10 Eki 2015 - 11:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.