Emlak ve ÇTV Ödemeleri İçin Önemli Uyarı

Son günü 30 Kasım Pazartesi olarak belirlenen Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri için Serdivan Belediyesi veznelerinin hafta sonu da açık olacağı bildirildi

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; vatandaşların vergilerini belediye veznelerinin yanı sıra www.serdivan.bel.tr internet adresinde e-belediye linkindeki online tahsilat bölümünden de günün her saati kredi kartıyla yapabilecekleri belirtildi.

Taksitlerini ödemeyen veya geciktiren vatandaşların her ay için emlak ve çevre temizlik vergisi gecikme zammı ödemek zorunda kalacakları ifade edilirken, mağduriyetlerin yaşanmaması için bu hafta sonu 08.00 ile 17.00 arası belediye veznelerine müracaat edilebileceği bildirildi.

27 Kas 2015 - 17:52 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.