Cark caddesi doldu tastı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ikinci meşaleli yürüyüş, Sefer Beyenal, Erol Afşar, Kamil Özkan, Şadi Tanış, Hüsnü Gürpınar ve Sezai Matur’dan oluşan organizasyon Çark Caddesi Burger King önünde başladı.

BÜYÜK YANKI

Ellerinde sadece Türk bayrak ve meşalelerle yürüyen vatandaşlar şehrin merkezinde büyük yankı uyandırdı. Yürüyüşe MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Mhp İl Yönetimi, Kamu Sen’ e Bağlı şube başkanları ve yöneticileri, Sakarya Ülkü Ocağı ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Çark Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarsa meşaleli yürüyüşe çeşitli tezahüratlarla destek verirken, yürüyüşte hiçbir parti, kurum veya kuruluş bayrağının olmamasıysa yüzleri güldürdü. Çark Caddesi Burger King önünden Kent Meydanı’na kadar yürüyen vatandaşlar yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’ndan bir süre sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Murat SOLMAZ

30 Eki 2013 - 10:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.