HAT VE RESİM OSM’DE BULUŞTU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ilk program düzenlendi.

Sanatçı Yasin Börekoğlu’nun eserlerinden oluşan “Dışımın Aynısı İçimin Aynası” hat ve resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen sergi açılış programına Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve sanatseverler katıldı.

Altıncı kişisel sergisini açan Sanatçı Yasin Börekoğlu, eserlerini Sakarya’da sergiliyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek resmi ve sanatı için, “Dışım herkes için aynı olsa da içimde onu başka türlü hissediyor ve yorumluyorum. Aklımda kalan, gönlüme yer edenlerin eşkâlini resmediyorum. Resmettiklerim içimin boy aynası ve ben onlara bakıyor, hayatla kendimle yüzleşiyorum” ifadelerini kullandı. Sergi hakkında açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, “Kasım Kültür Sanat Etkinliklerimize, güzel bir sergiyle başlangıç yaptık. Eserleriyle burada olan Yasin Börekoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. Açılışın ardından sergiyi gezen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve sanatseverler, sanatçı Yasin Börekoğlu’ndan eserler hakkında bilgi aldı.

Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilen, Yasin Börekoğlu’nun tuval üzerine karışık teknik kullanarak hazırladığı eserlerden oluşan “Dışımın Aynısı İçimin Aynası” hat ve resim sergisi, 13 Kasım Çarşamba gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde Sakaryalı sanat dostlarının beğenisine sunulmaya devam edecek.

05 Kas 2013 - 15:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.