Frezya Çiçekçilik açıldı

Sakarya'nın tanınmış ailelerinden olan Meto ailesinin genç ve müteşebbis kızları Zeliha Meto ile Cihat Meto Bankalar caddesi üzerinde ' Frezya Çiçekçilik' isimli iş yerlerini açtı.

AÇILIŞ YAPILDI

Bankalar Caddesi'nde bulunan Kent İş merkezi'nde iş, siyaset, spor ve çiçek dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu açılışta ev sahipliğini Zeliha Meto yaptı. Sezon çiçeklerinin süslediği işyeri ile ilgili kısa bir açılış konuşması yapan Zeliha Meto, "Çiçek dünyası çok zevkli olduğu kadar bir o kadar da ilgi isteyen bir meslektir. Burada hem kaliteli hizmeti haklımıza sunacağız. Hem de sezon çiçekleriyle iş ve evlere en güzel çiçeği armağan edeceğiz" dedi. Açılış konuşması sonrasında dualarla kesilen kurdeleyle birlikte Zeliha Meto ile Cihat Meto alkışlarla işyerlerinde hizmet vermeye başladı. Ümit Genç

12 Kas 2013 - 14:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.