Alemdar Hain Saldırıyı Kınadı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınarken hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar sevgi, kardeşlik, barış ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı mübarek Ramazan ayında yaşanan hain saldırının, terörün hiçbir değer tanımadığının en bariz örneği olduğunu belirterek “Terör saldırıları, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur, barış ve istikrarını hedef almaktadır. Büyük mücadeleler sonucunda beraberce kurduğumuz aziz vatanımızı bölmek isteyen insanlıktan nasibini alamamış hainler, milletimizin aklıselim ve sağduyusu sayesinde çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır” dedi.

30 Haz 2016 - 10:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.