Topyeküm Olmalıyız

Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek “Türkiye güçlü bir devlettir hiçbir zaman teröre, teröriste teslim olmaz. Olmayacaktır” dedi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Önce akşam İstanbul Havalimanında yaşanan ve 41 kişinin öldüğü, yüzlerce vatandaşın yaralandığı kanlı terör saldırısına Demokrat Parti’den kınama geldi. Neredeyse Türkiye her an terör saldırısının altında olduğunu ifade eden Başkan Ergül, bu saldırılara karşı Türkiye topyekûn bir mücadele yürütmesi gerektiğini vurguladı. Ergül, “Türkiye’nin en iyi korunan bir havalimanında böylesine bir saldırının gerçekleşmesi, terörün şehirlerin kalbine inmesi gerçekten düşündürücü. Hükümetin, kendi siyasi çıkarlarına yönelik çalışmaları bir tarafa bırakıp, terör olaylarına karşı daha etkin bir çalışma yapmasını arzu ediyoruz. Ramazan ayında alçakça ve hunharca gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi. Saim İŞÇİ

30 Haz 2016 - 10:24 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.