YAZLIK’TA BÜYÜKŞEHİR DEĞİŞİMİ

Sakarya’nın gelişim gösteren önemli bölgelerinden biri olan Yazlık, modern altyapıya kavuştu.

14 Milyon TL’lik yatırım ile 42 kilometrelik hat döşenerek inşa edilen Yazlık Bölgesi Kanalizasyon Projesi devreye alındı. Bu kapsamda, modern altyapıya kavuşan Yazlık sakinleri tarafından düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlce Başkanı Osman Çelik, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keles, Büyükşehir Bürokratları, Orta Mahalle Muhtarı Enver Hayrat, Vatan Mahallesi Muhtarı Nedim Coşkun, Köprübaşı Mahallesi Muhtarı Fikret Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bölge muhtarları adına kısa bir konuşma yapan Vatan Mahallesi Muhtarı Nedim Coşkun, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan yatırımlardan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun Yazlık Bölgesi’ne yapmış olduğu yatırımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bölgemize yapılan altyapı yatırımlarından çok memnunuz” şeklinde konuştu. Çoşkun’un konuşmasının ardından Vatan, Köprübaşı ve Orta Mahalle muhtarları Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Yazlık bölgesinin son yıllarda önemli bir aşama kat ettiğini, gelişim içerisinde olduğunu belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Vatan, Köprübaşı ve Orta Mahalle muhtarlarımız ile birlikte bu bölgede yapılan çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eski adıyla Yazlık olan beldemizin son 4 yılda nereden nereye geldiğini görüyoruz. Yapılan bu çalışmaların kıymetini biliyoruz. Marifet iltifata tabidir. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız bu bölgede yapmış olduğu çalışmalar ile bölgemize büyük destek olmuştur” diye konuştu. Alemdar, konuşmasının ardından Başkan Zeki Toçoğlu’na hediye takdim etti.

Bölge halkının verdiği destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Siyasette önemli olan söylenenlerin yerine getirilmesidir. Marifet, çok şey söylemek değildir. Seçimlerden önce sizlerden destek istemiş, Yazlık bölgesinin sorunlarını çözeceğimizin sözünü vermiştik. Bugün, Hamdolsun karşınıza sözlerimizi tutmanın rahatlığı ve huzuruyla çıkıyoruz. Yaklaşık 14 Milyon TL’lik bir yatırımla, 30 bin nüfusa hizmet edebilecek alt yapı çalışmalarını tamamladık. Yazlık bölgemiz her gün güzelleşen ve daha modern bir bölge haline geldi. Bu güzel yatırımları hep beraber gerçekleştirdik. Sizlerin güveni ve desteğiyle, elimizden gelen tüm gayreti göstererek yatırımları hizmete aldık. İnşallah, bundan sonra da desteğinizi arkamıza alarak bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasının devamında yapılamayacak işlerin sözünü hiçbir zaman vermediklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, “Bugüne kadar sizi hiç aldatmadık. Size sadece yapacaklarımızı söyleyeceğiz, yapamayacaklarımızı hiçbir zaman vaad etmeyeceğiz. Hatırlayacağınız gibi, eskiden belediyeler sadece çalışanların maaşlarını ödeyebilmeyi düşünüyordu. Simdi ise nasıl daha fazla yatırım yapacağımızı düşünüyoruz. Hep birlikte daha güzel ve modern bir şehir inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

12 Kas 2013 - 16:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.