Yabancı öğrenciler geldi

Comenius projesi kapsamında Ali Dilmen Anadolu Lisesi’nin misafiri olan, Almanya, Finlandiya,Polonya ve İsveç’li lise öğrencileri ve Öğretmenleri Sakarya’ya geldi.

HOŞ GELDİNİZ” PROGRAMI

Önceki gün 31 öğrenci 29 Öğretmen ve yönetici olarak 60 kişilik grup İstanbul Atatürk Hava Limanı’nda Ali Dilmen Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından karşılandı.Yabancı misafirlerin Sakarya’ya gelişi nedeni ile Ali Dilmen Anadolu Lisesi’nde “Hoş Geldiniz” programı yapıldı. Okul Müdürü M.Hayri Çetinkaya , Koordinatör öğretmen Sibel Özbağ, okul öğretmenleri ve organizasyonda görevli öğrenciler misafirlere çeşitli yiyecekler ikram ettiler.

SUNUM YAPILDI

Misafir ekiplere, okul proje salonunda Ülkelerini tanıtan sunumlar yaptıktan sonra öğretmen ve yöneticiler otele , öğrenciler ise kendilerini misafir edecek ailelerin evlerine gittiler.

GEZİLER VE İNCELEMELER

Comenius Projesi uyarınca yapılan programa göre yabancı misafirler için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Programa göre ilk gün Kaynarca İlçesinde As Piliç Fabrikası, Karasu İlçesinde Longoz, Hendek İlçesinde Selman Dede Mesire alanı ile Bayrak Tepe gezildi. Misafir heyete Selman Dede Mesire alanında ala balık ziyafeti verildi.

PAZAR GÜNÜ DÖNECEKLER

Ali Dilmen Anadolu Lisesi yabancı misafirleri 5 gün boyunca kalacakları Sakarya’dan Pazar günü ayrılarak Ülke’lerine gidecekler.

13 Kas 2013 - 12:45 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.