Sakarya Ak Parti İle Gelişti

Irak Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hisham Al-Alawi ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “AK Parti iktidarı ile birlikte şehrimiz büyük oranda bir gelişme gösterdi.“

SAKARYA AK PARTİ’NİN KALESİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 yıllık belediye başkanlığı dönemimin 10 yılını Serdivan ilçesinde tamamladım. 7 yıldır da Büyükşehir Belediyesi’nde başkanlık yapıyorum. Kuruluşundan bu yana AK Parti kadrolarındayım. Hamdolsun şehrimizde bize bu konuda çok ciddi bir destek veriyor. Son seçimlerde yüzde 67’lik oy oranına sahip olduk. Belediye seçimlerinde de yüzde 58’le seçildim. Şehrimizde bulunan 16 ilçe belediyesi de AK Partili” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE BÜYÜYOR

Gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Büyükelçi Hisham Al-Alawi, “Türkiye’de kısa bir süredir görev yapıyorum. Bu süre zarfından AK Parti’nin iki konuda çok iyi şeyler yaptığını gördüm. Birincisinin milletle olan irtibatın olduğunu söyleyebilirim. Diğer bir konu ise, işinin ehli insanları belediyelerde görevlendirerek halka iyi hizmetlerin ulaşmasını sağlamaktır. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmaları oluyor. Özellikle ekonomi konusunda ciddi bir atılım söz konusu” diye konuştu.

15 Tem 2016 - 09:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.