Alandüzü’nde asfalt sevinci

Adapazarı Belediyesi yaz aylarında tamamladığı birinci etap asfalt çalışmasından sonra merkez dışında kalan köy ve mahallelerde çalışmalara başladı.

ASFALT ÇALIŞMASI

Merkez dışında kalan Örentepe’den sonra Alandüzü’nde asfalt çalışmalarına başlayan Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geceli gündüzlü olmak üzere 9 ekiple asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KURBAN KESİLDİ

Alandüzü Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı İlhan Güneş ve mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Dişli, istek ve talepleri de not aldı.Dişli, “İlçemizin her köşesine kalıcı hizmet vermeye devam edeceğiz.Hava şartları iyi gittiği sürece 3-4 gün içersinde buradaki çalışmalarımızı da bitireceğiz.Alandüzü halkına şimdiden hayırlı olsun”dedi. Asfalt sevincini yaşayan Alandüzü halkı, Alandüzü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi önünde kurban kesti.Mahalle Muhtarı ve mahalle halkı Başkan Dişli’ye köylerine yapılan asfalttan dolayı teşekkür etti.

14 Kas 2013 - 10:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.