Şükür'le Bağlar Kopuyor

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Sıtkı Korkmaz, eski futbolcu Hakan Şükür'ün Galatasaray Kulübü'yle olan bütün bağlarının koparılmasını istedi.

Eski futbolcu Hakan Şükür'ün FETÖ/PDY destekçisi olduğunu bütün kamuoyunun bildiğini, kendisinin de bunu açıkça ifade ettiğini belirten Korkmaz, son olayların ardından Galatasaray Kulübü ile Hakan Şükür arasındaki bütün bağların koparılması gerektiğini kaydetti.

Şehit

Sıtkı Korkmaz, "Galatasaray ilkeleri, duruşu, saygınlığı, değerlerine bağlılığı ve vatanseverliğiyle tüm Türkiye'ye mal olmuş bir camiadır. İşte bu noktada camiamızın isminin FETÖ/PDY destekçi olduğu herkesçe bilinen eski futbolcu Hakan Şükür ile anılmasını istememekteyiz. Bu şahsın şimdi kulüpten kovulmasını ve kongre üyeliğinin düşürülmesini talep etmekteyiz. Galatasaray'ın yapılacak ilk kongresinde bu kararın alınması şehitlerimize duyulan saygının bir gereği olacaktır" dedi.

25 Tem 2016 - 09:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.