Konak’ta Başarılı Operasyon

Fenerbahçeli eski futbolcu ve teknik adam Oğuz Çetin’in ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Çetin’in babası, 78 yaşındaki Nihat Çetin’e Konak Hastanesi İzmit’te başarılı bir anjiyo işlemi yapıldı.

Göğüs ağrısı şikâyeti ile Konak Hastanesi İzmit’e başvuran Çetin, KVC Doktoru Op. Dr. Cüneyd Öztürk ile Kardiyoloji Doktoru Uzm. Dr. Selçuk Başçıl ve anjiyo ekibi tarafından acil olarak anjiyoya alındı. Yapılan anjiyoda Çetin’in kalp krizi geçirdiği ve bir damarının % 99 tıkalı olduğu tespit edildi. Tıkalı damara stent işlemi uygulanarak başarılı bir şekilde damar açıldı. Hızla düzelen hastanın tedavisine Konak Hastanesi İzmit’te devam ediliyor.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Konak Hastaneleri İzmit Tıbbi Direktörü Özlem Bilgin şunları ifade etti: “Konak Hastaneleri olarak dün olduğu gibi bugünde tıbbi çalışma etiğinden hiçbir koşulda vazgeçmeden var gücümüzle çalışıyoruz. Bölgemizin en deneyimli ve akademik kadrosu ile hastalarımızın birinci tercihi konumundayız. Hasta ve tedavi odaklı yaklaşımımız, hayati tehlike içeren vakalardaki tıbbi duruşumuz ve hastalarımızın sağlıklarına kavuşma süreci bizim için önem arz ediyor. Sayın Çetin’in operasyonu gibi vakalara uzman hekimlerimiz ve anjiyo ekibimiz 7 gün 24 saat boyunca hızlı bir şekilde müdahale edebiliyor ve kalp krizi gibi vakalarda önemli işlemleri başarı ile sonuçlandırabiliyor. Konak bu şehrin yetiştirdiği hekimlerin çalıştığı, şehrin hastanesi olarak hemşerilerimize şifa dağıtmaya devam edecektir” dedi.

25 Tem 2016 - 14:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.