Cam Atıklar Kumbaraya

Hendek Belediyesi başlattığı yeni bir çalışma ile ilçenin işlek 80 noktasına cam geri dönüşüm kumbaraları koyuyor.

Hendek Belediyesi yetkilileri cam atıkların geri dönüşüme kazandırılması projesi ile gelecek kuşaklara sağlıklı bir çevre bırakmanın amaçlandığı belirtilerek ileriki süreçlerde geri dönüşümü mümkün olan diğer maddeler ile ilgilide geri dönüşüm kumbaraları konulacağını söylediler.

DAHA TEMİZ

Vatandaşların konuya duyarlı olmalarını isteyen Hendek Beleidye Başkanı İrfan Püsküllü, “Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Hendek yaratmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz geri dönüşüm projesi sayesinde, hem ilçemizin ekonomisine katkı sağlanacak, hem ambalaj atıkları geri kazanılmış olacak, hem de çöp depolama alanlarının ömrü uzatılmış olacak. Hemşehrilerimizin geri dönüşebilen cam ambalaj atıklarını, mahalle, sokak, site ve toplu yaşam alanlarına koyduğumuz kumbaralara atmaları konusunda duyarlılık göstereceklerine inanıyoruz” dedi

29 Tem 2016 - 16:23 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.