Erenler daha temiz olacak

Erenler Belediyesi temizlik işlerindeki hizmet kalitesini artırmak için çöp kamyonları filosuna yeni takviye yaptı.

KALİTE ARTACAK

Erenler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre temizlik işlerindeki hizmet kalitesini artırmak için mevcut araç filosuna yeni bir takviye daha yapıldı. Her geçen gün verimli ekipmanlar ile vatandaşlara daha kaliteli ve güvenli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirten Erenler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Gürkan Yılmaz, “çok sayıda teknolojik özellikleri bulunan yeni nesil akıllı çöp kamyonu diye tabir ettiğimiz bir yeni çöp kamyonunu daha filomuza dâhil ettik. Amacımız hizmete sunduğumuz yeni araçlarımız ile İlçemizin her noktasına hızlı ve kaliteli hizmet verebilmektir” dedi.

18 Kas 2013 - 17:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.