Mali Müşavir Saraç'ın verilmiş sadakası varmış

Cumhuriyet Mahallesi Annem Sokakta bulunan 4 katlı Nurlu Apartmanı'nın en üst katında çıkan yangından son anda kurtulan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Turgut Saraç ölümden döndüğü ortaya çıktı.

Mali Müşavirlik bürosunda ısınmak için şömineyi yakan Turgut Saraç, işyerinin arka kısmında bulunan mutfağına geçip bir şeyler hazırlamaya başladı. İşte ne olduğuysa o anlarda oldu ve işyerinde çıkan yangın kısa sürede bütün büroyu sardı. Alevlerin ortasından kurtulan Saraç'a ilk müdahaleyi muhtar Cihan Alemdar yaptı.

Büyük üzüntü

Olaydan kısa süre sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 112 acil servis ambulansıyla kaldırılan ve yanıkları tedavi altına alınan Turgut Saraç'ın hızla iyileştiği bilgisi alındı. Meslektaşlarının bir an bile yalnız bırakmadığı Mali Müşavir Saraç, şu günlerde 'Geçmiş Olsun' dileklerini kabul ediyor.

19 Kas 2013 - 09:57 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.