Kavşakta Kaza

D-140 Karayolu Akyazı Batakköy kavşağında bir otomobilin kamyona çarpması sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

ÖLÜM KAVŞAĞI

Akyazı Kuzuluk istikametinden Adapazarı istikametine seyir halindeki Mehmet Z. idaresindeki otomobil, halk dilinde ölüm kavşağı olarak bilinen Batakköy kavşağına geldiğinde Karapürçek istikametinden Akyazı istikametine gitmekte olan Erdal A. idaresindeki kamyonla çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

AĞIR OLANLAR

112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Z. ve Sami Ç. Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası Trafik bir süreline dururken Büyükşehir İtfaiye ekiplerince yol temizleme çalışması yapılmasının ardından trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

27 Eyl 2016 - 10:15 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.