TEMİZLİK 24 SAAT ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Akyazı Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı genelinde temizlik çalışmaları gece gündüz demeden 24 saat boyunca sürdürülüyor.

Akyazı’da her gün gece ve gündüz sürdürülen temizlik çalışmalarında Akyazı’da birçok nokta geceden süpürülüp çarşı içerisinde ve merkezde bulunan çöp kovaları temizlenip çarşı içi bir sonraki günün sabahına temiz olarak hazır hale getiriliyor.

Yapılan plan ve program dahilinde de belirlenen noktalarda nöbetçi ekipler tarafından temizlik sabaha kadar devam ettiriliyor.

Özellikle gece geç saatlerde trafiğin ve kalabalığın olmaması sayesinde çok daha rahat yürütülen temizlik çalışmaları sayesinde Akyazı merkezde birçok bölge ertesi gün için çok daha rahat ve hızlı bir şekilde temizleniyor, çöp kovaları boşaltılıyor, duraklar ve oturma bankları etrafında bulunan her türlü atık çöp gibi unsurlar temizlenerek ertesi günün hazırlıkları tamamlanıyor.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Doğa, Tarım ve Turizm diyarı güzel ilçemiz Akyazı her geçen gün daha da büyümekte ve daha da güzelleşmekte hedefimiz Akyazı’mıza kısa süreler içerisinde yeni yatırımlar ve yeni projeler kazandırmak bu amaç ve uğurda çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. İlçemizin büyümesi kalkınması ve gelişmesi nasıl ki projelere ve yeni yatırımlara bağlı ise, sürekli büyüyen ve gelişen Akyazı’mızda doğal güzelliklerin yanı sıra bizler için çevresel faktörler ve temizlikte en az projeler ve yatırımlar kadar önemli. Bu amaçla Akyazılılarımıza temiz bir ilçe ve temiz sokaklar sunabilmek adına çevre temizlik müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından çalışmalar 24 saat boyunca kesintisiz sürdürülmekte ” dedi.

20 Kas 2013 - 13:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.