Başarı İçin Değişime Ayak Uydurmalıyız

Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, Sakarya Valiliği, Sakarya Ticaret Borsası, Sakarya HAYKOOP ve Veteriner Hekimler Birliği’nin düzenlediği ‘Süt Sığırı Yetiştiriciliğinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ konulu panel Ticaret Borsası Konferans Sal

SÜT SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, Sakarya Valiliği, Sakarya Ticaret Borsası, Sakarya HAYKOOP ve Veteriner Hekimler Birliği’ni tarafından düzenlenen ‘Süt Sığırı Yetiştiriciliğinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ paneli Sakarya Ticaret Borsası Konferans Salonu’nunda gerçekleştirildi. Panele, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Sakarya Vali Yardımcısı Nurettin Yücel, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, Sakarya HAYKOOP Başkanı Recep Pulat, Veteriner Hekimler Derneği Genel Başkanı Şakir Doğan Tuncer, Sakarya Veteriner Hekimleri Derneği İl Temsilcisi Ahmet Kadıoğlu, birlik ve oda başkanları, kooperatif başkanları ve çok sayıda üretici ile birlikte Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Sakarya Veteriner Hekimleri Derneği İl Temsilcisi Ahmet Kadıoğlu, “Birikimleriyle bugün bizlerin sorunlarına katkı sağlayacak hocalarımıza teşekkür ediyorum. Süt ve süt hayvancılığının gelişmiş ülkelerdeki verimliliğe çıkarılması için bu toplantıda birçok soruya cevap bulabileceğiz” derken, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete organizasyonun ilimizde gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlimiz coğrafi konumu ile bu konuda çok önemli bir noktadadır. Bu güzel panelin ilimizde düzenlemesi bizleri çok memnun etmiştir. Bizler, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini sunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra konuşan Sakarya HAYKOOP Başkanı Recep Pulat ve Veteriner Hekimleri Derneği Genel Başkanı Şakir Doğan Tuncer ise sektör hakkında bilgi verdi.

KENDİMİZİ YENİLEMELİYİZ

Her sektörde çağa göre değişimin gerçekleştiğini ve bu noktada değişime ayak uydurulması gerektiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çiftçilerimizi yakından ilgilendiren bir konuda alanında uzman isimlerle gerçekleşen bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi, değişen dünya şartlarına karşı kendimizi yenilemek, çağın şartlarına uygun olarak kendi sektörümüzdeki gelişmeleri yakalamak öncelikli olarak yapmamız gereken işlerdendir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil, şartlar değişiyor teknoloji ilerliyor, dünya yerinde saymıyor. Bu nedenle bizlerin öncelikli olarak yapması gereken, hangi sektörde çalışıyorsak o sektörde değişime ayak uydurmaktır. Eğer çağın gereklerine ayak uyduramazsak kesinlikle başarılı olamayız” diye konuştu.

Murat SOLMAZ

20 Kas 2013 - 16:58 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.