Ballar görücüye çıkıyor

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından bu yıl ilki gerçekleşecek olan Bal ve Arı Ürünleri Fuarı İstanbul’da gerçekleşiyor.

22-24 Kasım tarihleri arasında Harbiye Askeri Müzeve Kültür Sitesi Ahmet Fethi Paşa Salonu’nda yapılacak olan fuarda Sakarya’dan Arı Yetiştiriciler Birliği, Ada Birlik adı altında Sakarya’nın Ballarını tanıtacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sakarya Arı yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Sakarya’da üretilen birçok bal türlerini Türkiye’ye tanıtmak için bir fırsat olduğunu söyledi. Ör, “Bala olan güvenin tekrardan kazanılması, insanımızın güven içersinde bal tüketmesinin sağlanması ve bu vesile ile ilimizde üretilen ballar yasal koşullarda tüketici ile buluşturulması, her yıl düzenlenmesi planlanan bu fuarımız çıkış amacı olacaktır” diye konuştu.

Saim İşçi

22 Kas 2013 - 10:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.