DEMİRYOLU ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Arifiye merkez ile mahalle ve köyleri birbirine bağlayacak olan demiryolu köprülerinin inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

2 adet demiryolu üst geçit köprülerinin inşaatının başlandığı Arifiye’de çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, TCDD'ye bağlı ekipler de mevcut rayların hemen yanına hızlı tren raylarını döşemeye devam ediyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, “Arifiye'de vatandaşlarımızın her türlü işini halledebileceği şekilde oluşturduğumuz merkez ile mahalle ve köylerimizi birbirine bağlayacak olan Arifiye Müselles mevkii ile Arifiye Büyükdere mevkiinde bulunan demiryolu üst geçit köprülerinin inşaatı başladı. Şu an tüm hızıyla çalışmalar devam etmekte. TCDD'ye bağlı ekipler aynı zamanda, mevcut rayların hemen yanına hızlı tren raylarını döşemeye devam ediyor. Yeni gar binamızın inşaatı Şubat ayında başlıyor. Tüm bu çalışmalar tamamlandığında Arifiye merkez ile köy ve mahallelerimiz bir birine bağlanacak. Böylece Arifiye merkezden iki dakika içinde Toyota-Sa Hastanesine gidilebilecek. Aynı şekilde ilçe ve köylerimizdeki vatandaşlarımız tek araçla ilçe merkezine gelebilecek" dedi.

22 Kas 2013 - 11:31 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.