SAÜ MYO’dan Kermes

Sakarya Üniversitesi Geyve Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı öğrencileri yoksullara yardımlaşma Kermes’i yaptı.

Öğrenciler kermeste kendi yaptıkları yiyecekleri sergileyip, satmak suretiyle topladıkları yardımı gerekli yerlere ulaştırdı. Yüksek Okuldan yapılan açıklamada: ''Bu ve benzeri etkinlikler, hem öğrencilerimizin yardımseverlik duygularını geliştiriyor, hem de ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa katkı sağlıyor, bu duyarlı çalışmadan dolayı öğrencilerimizi ve tüm emeği geçenleri kutluyorum.” Öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gıdaların yer aldığı kermese öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

23 Kas 2013 - 13:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.