Yonetim birbirine girdi

Sorunlara ilaç olması beklenen Sakaryaspor yönetimi birbirine girdi, kaos kapıda.

EYVAH EYVAH

Pazartesi akşamı Sakaryaspor’un yönetim toplantısında gergin anların yaşandığını öğrendik. Sakaryaspor yönetimi “ekonomik sorunları nasıl aşabiliriz?” maddesini görüşürken Başkan Selahattin Aydın şehri yönetenlere ulaşamadığını ve çıkmaza girdiğini söyledi, bir grup dikkatleri geçen hafta affedilen Hakan Çalışkan-Doğan Seçkin olayına çekti, bu konular tartışılırken saat 17.00’de başlayan toplantıya saat 18.00’de yöneticiler Yavuz Köprülüoğlu ve Metin Dirim geldi, gerginlik tavan yaptı.

27 Kas 2013 - 10:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.