AZİZ ERSOY’U DUYGULANDIRAN ZİYARET

Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Aziz Ersoy’a, Öğretmenler Günü dolayısıyla Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ile bir grup eğitimci ziyarette bulundu.

Sakarya iline deprem sonrası gelen ve Sakarya’da herkesin takdirini toplayan hizmetlerde bulunan eski İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy’a, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Nuri Bayar Ortaokul Müdürü Tekin Ateş ve Donatım Öğretmen Evi Müdürü Sabri Mercan bir ziyaret gerçekleştirdi.

Halen Ankara’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ersoy ziyarette duygulu anlar yaşadı.

“Sakarya ili benim için önemli, çocuklarım ve torunlarım burada yaşıyorlar. Kendimin de burada bir evi var. Önümüzdeki dönemlerde buraya yerleşmeyi planlıyorum” diyen Aziz Ersoy ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederken, “Unutulmamak, hatırlanmak çok güzel. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti”dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde evinde ziyaret ettiği Aziz Ersoy’un çok değer verdiği bir arkadaşı olduğunu ifade ederek, Ersoy’un ve tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü tebrik etti. Ziyarette, Sakarya Üniversitesi Vakfı Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Yalçın Akaltın, Karaman İlkokulu Müdürü Mansur Demir de hazır bulundu. Duygulu anların yaşandığı ziyaret vedalaşma ile sona erdi.

27 Kas 2013 - 10:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.