SON GÜN 1 ARALIK

AK Parti’de belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları için son gün 1 Aralık. AK Parti Sakarya İl SKM Başkanı Ali İhsan Güneş, aday adaylığı başvuruları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Belediye Başkan adaylarının önümüzdeki ay açıklanacağını söyleyen Güneş, Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuruları için ise son günün 1 Aralık olduğunu ve tarihte bir değişiklik yapılmayacağını bildirdi.

Meclis Üyeliği Aday Adaylıkları için konuşan Güneş, “1 Ekim’de başlayan belediye başkanlığı aday adaylığı süreci, hepimizin bildiği gibi 1 Kasım 2013 tarihinde sona erdi. 88 belediye başkanı aday adayımızın resmi olarak sisteme kayıtları tamamlanmış olup, Büyükşehir ve 16 ilçemizin belediye başkan adayları Aralık ayı içerisinde açıklanacak. Bununla birlikte, yine 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren meclis üyeliği aday adaylarımızın başvurularını da alıyoruz. Bu süreçte 1 Aralık günü sona erecek. Bu tarih, aynı zamanda meclis üyeliği başvurusunda bulunmak isteyen ve Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta olan memurların istifası için de son gündür. Belediye meclis üyeliği başvurusu yapacakların, başvuruda bulunmak için son günü beklememesi, sisteme sağlıklı girişlerinin yapılabilmesi adına oldukça büyük önem arzetmektedir. Bu hizmet yarışında ciddi bir taleple karşılaşmış olmak bizi memnun etmiştir. AK Parti saflarında hizmete talip olan tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

27 Kas 2013 - 10:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.